Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Για κυκλοφορία έως και το 2027 πάει το Star Wars Eclipse

*
Δύσκολα φαίνεται πως θα είναι τα πράγματα για το Star Wars Eclipse που έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας η Quantic Dream. Μπορεί η εταιρεία να παρουσίασε πρόσφατα το project, ωστόσο πρόσφατα εμφανίστηκαν αρκετά προβλήματα που υπάρχουν στο development, αλλά και το γεγονός ότι είμαστε ακόμη στα πολύ αρχικά στάδιά του. Ο γνωστός insider και leaker Tom Henderson σημειώνει μάλιστα σε ένα πρόσφατο video του πως βάσει νέων στοιχείων η κατάσταση είναι ακόμη χειρότερη απ’ όσο είχε φανεί τις τελευταίες μέρες. Μάλιστα σημειώνει πως η πρόσφατη επένδυση της Tencent είχε σαν κύριο στόχο να συγκεντρωθούν πόροι για την ανάπτυξη της μηχανής γραφικών και την εξέλιξή της, έτσι ώστε να μπορεί να καλύψει περισσότερα είδη. Μάλιστα φαίνεται πως αν δεν γίνει αυτό, υπάρχει ως μοναδική αντιπρόταση η πλήρης εξαγορά του studio. Μέσα σε όλα, ο Henderson σημειώνει πως το παιχνίδι μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 5 χρόνια ανάπτυξης και να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2026 ή στις αρχές του 2027.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*